Mitt namn är Yonghong men kallas för Victoria, jag kommer från Nanchang som ligger i Jiangxi-provinsen i Kina. Jag har nu min egen praktik här i Kungsbacka, Victorias Body & Soul, du är varmt välkommen hit.
Jag jobbar med traditionell kinesisk massage och akupunktur och kan hjälpa dig som känner dig öm, stel eller har smärtor i kroppen, men också lindra stress- och sömnproblem. Traditionell kinesisk massage kan även användas i förebyggande syfte för att stärka kroppen och skapa inre balans vilket höjer kroppens egen motståndskraft mot sjukdom. 

Välkommen till min praktik på Lilla Hantverksgatan 7, du hittar mig i Kungsbacka Hälsocenters lokaler.

Introduktion till Tui Na & Traditionell Kinesisk Medicin (TCM)

Den Kinesiska massageformen Tui Na har en lång historia som bygger på kunskaper utvecklade under flera tusen år. Massagen bygger på att stimulera kroppens egen förmåga att läka sig själv, dock behöver den ibland hjälp med att bryta blockeringar som kan uppstå vid fysisk skada, statisk belastning eller kronisk värk, vilket hindrar självläkningen. Åtta olika tekniker används inom Tui Na, man arbetar med fingrar, händer och armbågar för att stimulera kroppens akupunkturpunkter för att läka kroppens muskler och organ.

Tui Na massage används världen över för att hjälpa att lindra smärtor såsom:

 • Huvudvärk, stel och öm nacke, ryggsmärta samt ländryggsproblem
 • Ledsmärtor i händer fötter, axlar och knäleder
 • Lösa upp muskelknutor
 • Domningar i händer och fötter
 • Uppsvälld och öm mage

Massagen lindrar även stressrelaterade symptom som trötthet, sömnlöshet, dålig blodcirkulation m.m.

VICTORIA OLOFSSON

Victorias Body & Soul

Tel:070-298 28 05

Skicka mail

Traditionell Kinesisk Massage
Akupunktur
Meridian Muddring
Avslappningsmassage

Utbildning

   
  Studerade kinesisk medicin på 7th People’s Hospital of Nanchang. Examen med certifikat för första nivån av Tui Na. 2000-2002
  Vidareutbildning på Meridian of Nanchang Vocational Skills school. Examen med certifikat för andra nivån av Tui Na. 2005-2006
  kompletterande utbildning med specialisering inom akupunktur och moxibustion på Shanghai Deyuntang school. -2018
   

boka tid
Kort om min erfarenhet och utbildning

Jag har 15 års erfarenhet inom vård och omsorg. Jag har arbetat med Tui Na massage sedan 2003, först på 7th People’s sjukhuset i Nanchang, 2007 startade jag mitt eget hälsocenter i Shanghai som jag drev tills jag flyttade till Sverige 2018.